Nowy produkt
DUŻA koszula męska w kolorze białym, z krytą plisą.
0 szt. szt.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
DUŻA, ponadwymiarowa koszula męska z długim rękawem. Koszula męska w kolorze białym, z krytą plisą. Kołnierzyk klasyczny, wykończenia koszuli granatowe. Wnętrze karczka i mankietów odszyte materiałem w prążki. Polecamy!
Wzór: dl74B
Skład materiału: 100% bawełna (cotton)
Długi rękaw koszuli.
Firma/marka Laviino.
Kolor koszuli biały.
Koszule wizytowe Laviino są uszyte z eleganckiej, bawełnianej tkaniny, miłej w dotyku. Doskonała na wszelkie okazje, idealna na prezent!
Tabela rozmiarów koszul ponadwymiarowych firmy Lanvino
Kołnierzyk | 47/48 | 48/49 | 49/50 | 50/51 | 51/52 | 52/53 |
Ramiona | 58 | 69 | 60 | 61 | 62 | 64 |
Kl.piersiowa | 140 | 145 | 145 | 150 | 155 | 160 |
Dł. koszuli | 90 | 90 | 91 | 92 | 92 | 94 |
Długi rękaw | 70 | 71 | 72 | 73 | 73 | 75 |
Krótki rękaw | 31 | 32 | 33 | 34 | 34 | 36 |
Kolor | Biały |
Wzór | Gładki bez wzoru |
Kolnierz | Klasyczny kołnierzyk |
Krój / fason | Regular (klasyczny, prosty) |
Materiał | 100% Bawełna |
Rodzaj | Elegancka koszula męska biznesowa |
Wymiary | Duża, ponadwymiarowa koszula męska |
Rękaw | Długi rękaw |
Mankiet | Granatowe wykończenia |
Plisa i stójka | Kryta plisa |
Produkt | Męski |
Liczba kieszeni | Brak kieszeni |
Cechy dodatkowe | Brak |
Fason | Italian Style |
Linia | Plus size (duże rozmiary) |
Duża koszula męska kolorowe wykończenia super!
Szukałem dużych koszul i wreszcie znalazłem. Większość sklepów internetowych posiada koszule do rozmiaru 46 a ja potrzebuję większej. Jeśli już znalazłem większą koszulę to albo gładką w białym kolorze, albo koszulę bardzo drogą. W sklepie KoszuleKup znalazłem to czego szukałem, czyli dużą koszule w kolorze białym, którą da się założyć i nosić również na co dzień bez potrzeby zakładania marynarki. Kolorowe wykończenia w koszuli bardzo fajnie wyglądają i założenie samej koszuli nie jest problemem. Rozmiar jest naprawdę duży i zgodny z wymiarami podawanymi w sklepie. Realizacja zamówienia na wysokim poziomie. Sklep wysyła informacje o nadaniu przesyłki i podaje nr do jej śledzenia. Kontakt telefoniczny mógłby być nieco lepszy bo można dodzwonić się tylko do godziny 16ej. Błyskawiczna wysyłka, koszula jak na tak niska cenę bardzo dobra. Polecam.
Elegancka koszula męska uszyta z bawełnianego materiału jasnopopielata.
Elegancka, duża koszula niebieska, gładka. Naturalny, bawełniany materiał.
DUŻA, koszula męska, ponadwymiarowa, z długim rękawem. Koszula męska w kolorze białym z granatowymi wykończeniami.
Męska koszula flanelowa chabrowo-czarna w kratę. Dobra gatunkowo flanela, miękka, ciepła, miła w dotyku.
Elegancka koszula damska krój slim kolor biały. Biała koszula damska z długim rękawem, materiał bawełniany z dodatkiem lycry. Duży wybór rozmiarów od 36-S do 59-8XL.
DUŻA koszula męska z krótkim rękawem, niebieska jasna (błękitna), gładka, bawełniana.
DUŻA, koszula męska, nadrozmiar, z długim rękawem. Koszula męska czerwona w drobną kratkę.
DUŻA, PONADWYMIAROWA koszula męska z długim rękawem. Elegancka koszula męska uszyta z bawełnianego materiału w kolorze chabrowym (ciemno-niebieskim).
Męska koszula flanelowa granatowa w niebiesko-białą kratę. Dobra gatunkowo flanela, miękka, ciepła, miła w dotyku.
Męska koszula flanelowa w biało-czarną kratkę. Flanela w dobrym gatunku, miękka, ciepła, miła w dotyku.
Stopki ze wzorem usta i język, rock and roll. Jedna stopka w różnych kolorach z lewej i prawej strony (zdjęcie). Polskie skarpety STOPKI bawełniane (najwyższej jakości bawełna czesana) w śmieszne, kolorowe wzory. Niskie skarpetki do kostki z wrabianą pięta i płaskim szwem.
Elegancka, duża, bawełniana koszula męska z długim rękawem, szara-stalowa, gładka.
Elegancka, duża, bawełniana koszula męska z długim rękawem, biała, gładka. Koszule tej firmy maja najlepszy stosunek jakości do ceny i cieszą się dużym powodzeniem. Polecamy!
Męska koszula flanelowa chabrowa w czarno-białą kratkę. Dobra gatunkowo flanela, miękka, ciepła, miła w dotyku.
Elegancka, biała koszula męska z krótkim rękawem duże rozmiary.
Elegancka koszula męska uszyta z bawełny w kolorze grafitowym.
Męska koszula flanelowa granatowo-czerwona w kratę. Dobra gatunkowo flanela, miękka, ciepła, miła w dotyku.